Karriär

Gå med i Modeverkets nätverk

Vi förstår hur viktig din karriär är och vi gör därför alltid vårt bästa för att hjälpa dig att hitta det jobb som verkligen passar dig bäst.
Genom att registrera dig och ditt CV i Modeverkets nätverk ger du våra rekryterare bästa möjlighet att matcha din profil mot våra partners behov och vi kan kontakta dig när vi hittar ett jobberbjudande som vi tror du kan vara intresserad av. Du kan också välja att få matchande jobberbjudanden skickat direkt till din e-post.

Jobba inom mode, sport och livsstil

Registrera dig i vårt nätverk

Modeverket har ett unikt nätverk för personer som söker jobb inom segmenten mode, sport och livsstil i Skandinavien. Vårt nätverk växer dagligen och omfattar i dagsläget över 26 000 kvalificerade kandidater som vi matchar dagligen mot våra partners aktuella uppdrag för att ge bästa möjliga service för både dig som kandidat och för våra partners.

För att ge dig själv och våra rekryterare bästa chansen att hitta rätt jobb för dig är det viktigt att din profil innehåller uppdaterade uppgifter med ett korrekt CV och dina senaste anställningar.

Vi tar din personliga integritet på största allvar och behandlar alla ansökningar konfidentiellt. All information vi lagrar görs så på våra servrar och är bara tillgängligt för Modeverkets personal.

Notera att inte alla tjänster utannonseras så vill du säkerställa att du inte missar chansen till ditt nästa jobb så registrera dig idag!