Stockholm
Sista ansökningsdag: 2024-08-11
Intresserad? Ansök!
Ansökan
Tillbaka

BUSINESS CONTROLLER SORTIMENT - INDISKA

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 44 butiker i Sverige och Finland samt i vår internationella online shop indiska.com. Indiska erbjuder en mötesplats för en väl utvald mix av inredning och mode med inspiration från olika världar kombinerat med en skandinavisk syn på design med en mer hållbar kvalitet och ett tillgängligt pris. 
 
Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!
 
ROLLEN
I den här rollen kommer du att, tillsammans med inköpsteamet, ansvara för vårt sortiment och ditt övergripande mål är att säkerställa att teamet tar affärsmässiga beslut och genomför rätt åtgärder baserat på din analys.
 
HUVUDANSVAR
- Analysera tillgängliga data för att ta fram underlag med målet att optimera sortimentet, försäljningen och lönsamheten.
- Förmedla resultatet av din analys på ett inspirerande sätt till teamet och övriga intressenter i organisationen.
- Driva målsättningen att alltid ha rätt varor i rätt kvantitet och i rätt tid för att maximera försäljning.
- I nära samarbete med inköps- och sortimentsansvarig stötta teamet med uppföljning kring inköp för att säkerställa rätt sortimentsmix.
- Genom löpande analyser identifiera potentiella risker och möjligheter på marknaden.
- Ta fram underlag för budgetering och prognoser.
 
VEM ÄR DU?
- Du är en analytisk, driven och självgående person som verkligen förstår affären bakom siffrorna.
- Du är nyfiken och söker ständigt nya möjligheter att optimera ditt och andras arbete.
- Du trivs med att arbeta i ett mindre team och  värdesätter kommunikation och samarbete för att tillsammans nå nya mål.
- Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete som controller inom inköp och sortiment, idealt på en organisation med egen produktion.
- Du har ett intresse och en förståelse för kläd- och heminredningsbranschen.
- Du har mycket goda kunskaper inom Excel.
- Du pratar både svenska och engelska flytande.
 
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket, Skandinaviens ledande rekryteringsföretag inom mode, sport och livsstil.
 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Bertills på johan@modeverket.se
 
För att söka tjänsten, klicka på ansökningslänken. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt.
 
Varmt välkommen med din ansökan!