Frösön, Jämtland
Sista ansökningsdag: 2024-03-03
Intresserad? Ansök!
Ansökan
Tillbaka

PRODUKTASSISTENT - HILLEBERG

Vi erbjuder nu en möjlighet att få arbeta på ett svenskt familjeföretag med över 50 års erfarenhet av att leverera produkter i absoluta världsklass. Hos oss på Hilleberg the Tentmaker är hållbarheten i fokus och vi tar största möjliga hänsyn till miljö och natur.

Vi är i en expansiv fas och ser en kraftigt ökande efterfrågan på våra produkter. Vi söker därför en Produktassistent som gärna får dela vårt intresse för friluftsliv och miljö. Tjänsten utgår från vårt huvudkontor på Frösön, Jämtland.


ROLLEN
- Som produktassistent ingår du i Hillebergs produktteam och kommer att arbeta tillsammans med övriga teammedlemmar med att utveckla och kvalitetssäkra Hillebergs produkter.
- Exempel på arbetsuppgifter är att skapa nya och uppdatera befintliga produktionsunderlag så som materiallistor samt instruktioner för sömnad, montering och kvalitetskontroll. Vi ser att det är du som kommunicerar uppdaterade underlag till produktionen.  
- I tjänsten ingår även att medverka vid granskning av nya och befintliga produkter samt att följa upp mått och vikt på tältmodeller över hela sortimentet.
-  En annan viktig del av arbetsuppgifterna är att månadsvis sammanställa rapporter från våra servicepartners.
- Resor till produktionsenheter ingår i omfattningen 1-2 resor per år.

VAD VI SÖKER
För att lyckas i rollen ser vi att du som person är strukturerad, analytisk och noggrann. Det är viktigt att du är ansvarstagande och tycker om att arbeta i grupp men också har förmågan att arbeta självständigt. Du behöver kunna växla snabbt mellan olika uppgifter utifrån givna förutsättningar och behov. Vi söker dig som har öga för detaljer och samtidigt kan se den övergripande bilden. Stämmer det in på dig? I så fall är det dig vi söker!

DIN BAKGRUND
- Erfarenhet från en liknande roll alternativt en utbildning inom produktutvveckling, textilingenjör, teknisk design eller annat relevant område.
- Goda kunskaper inom Adobes kreativa program, främst InDesign och Illustrator.
- Talar och skriver engelska och svenska flytande.
- Har en grundläggande fysisk förmåga, då arbetet kräver en del fysiska moment såsom montering av produkter.

Följande erfarenheter ser vi som särskilt meriterande:
- Grundläggande materialkunskap.
- Kunskaper inom mönsterkonstruktion och sömnad. (Hilleberg använder Lectra)
- Erfarenhet av att ta fram och läsa tekniska ritningar i 2D/3D.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket, Skandinaviens ledande rekryteringsföretag inom mode, sport och livsstil. För mer information om tjänsten vänligen kontakta oss på info@modeverket.se

För att söka tjänsten, klicka på ansökningslänken. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET
Hilleberg the Tentmaker AB är ett familjeföretag som i över 50 år har utvecklat, tillverkat och sålt tält av högsta kvalitet. Över hela världen är Hillebergs produkter förstahandsvalet för krävande tältanvändare och professionella äventyrare. Tälten är konstruerade med optimal balans mellan pålitlighet, hanterbarhet, mångsidighet, livslängd, komfort och låg vikt. Alla produkter är utvecklade i Jämtland med den skandinaviska naturen som inspiration, kravställare och testarena.
Huvudkontoret finns på Frösön och härifrån sköter vi bland annat produktutveckling och försäljning inom Europa. Från kontoret i Seattle hanterar vi marknadsföring och marknaderna utanför Europa. Tälten tillverkas i Vietnam och i Estland, i vår egen fabrik och tillsammans med samarbetspartners.