Referanser

Under våre nærmere 20 år som rekrutteringspartner har vi hjulpet hundretalls kunder fra mindre firma til store internationale konsern. Vi presenterer her et utvalg av nylig gjennomførte oppdrag og noen av de referanser kundene har gitt oss.

Et utvalg av våre gjennomførte oppdrag

Sales Manager
Trade Activation Manager
Sourcing Manager
Säljare
Designchef
General Manager
Key Account Manager
Inköpare
Mönster/Produktionskoordinator
Säljare
International Sales Manager
Sortimentsansvarig
Country Manager Norge
Säljare - Norge
Produktassistent
Säljare
Product Manager
VD
Produktutecklare
Merchandise Planner Manager
Säljare
Retail Sales Manager
Sälj-och Kundsupport
Store Manager

“Samarbetet med Modeverket har från början till slut varit mycket professionellt. Med ett personligt möte började processen där man genom att ställa djupgående frågor skapade sig en gedigen uppfattning av våra behov för att, utöver kravspecifikationen, finna kandidater som skulle passa in i vår företagskultur.

Genom gedigna förintervjuer presenterades intressanta kandidater löpande och uppföljningen skedde både via email och telefon utan fördröjning. Efter en lyckad process anställdes en högpresterande medarbetare och Modeverket följde även upp efter ett par månader för att säkerställa att vi var nöjda.

Jag rekommenderar varmt Modeverket och önskar er lycka till!”

Jacob Dahl, Director of Sales – Nordics
Eton

”Modeverket har bistått oss i å finne ressurser til våre team på Design og Development. Vi opplever at Modeverket gjennomfører ryddige prosesser, og jobber effektivt og proffesjonelt for å møte oss på tidskrav, kompetansekrav og profil-ønsker. Samarbeidet med Modeverket er veldig positivt for oss, og vi har hatt god nytte av deres bistand i bytte med flotte nye medarbeidere!”

Kathrine Hellen Håland, HR Manager
Active Brands AS

“Vi brukar anlita Modeverket när vi står inför viktiga rekryteringar till R. Franchetti AB. Detta har vi gjort framgångsrikt genom åren samt nu senast för en nyckelposition inom vårt bolag som Produktchef.

Vi har alltid varit mycket nöjda med samarbetet i stort, urvalet av kandidater, tidsaspekten samt den service vi får.

Modeverket är mycket duktiga på att lära känna oss som företag, vår kultur samt organisation och kan på ett mycket effektivt sätt få fram kandidater som vi vet både kan bidra och passa in. Förtroendet är högt vi ser fram emot fortsatta rekryteringar när behovet uppstår.”

Andreas Franchetti, VD
Franchetti AB

”Vi är supernöjda med vårt samarbete med Modeverket. De har satt sig in i våra behov på ett bra sätt och säkerställer därmed kandidater som matchar vårt behov av både kompetens och rätt personlighet. Dessutom är de enkla att jobba med; snabba, effektiva och träffsäkra”.

Lena Nordin, HR Director
Björn Borg

“I forbindelse med ansættelsen af 2 Sales Reps til Sloggi i Norge indledte vi et samarbejde med Modeverket. Under hele rekrutteringsprocessen oplevede jeg en god og fyldestgørende analyse af vores behov og afstemning af forventninger i forhold til de ønskede profiler. Der var hele tiden en tæt dialog med Modeverket og jeg følte mig rigtigt godt orienteret omkring såvel proces som kandidaternes baggrund. Også i forløbet omkring det endelige valg og i fasen efter underskriften var landet, fik jeg god sparring af Modeverket”

Henrik Vasegaard, Nordic Sales Manager
Sloggi

”Vi är mycket nöjda med samarbetet med Modeverket. De är snabba på att sätta sig in i vårt behov, att välja rätt kandidat och säkerställa en bra leverans från start till mål. Vi anlitar gärna Modeverket igen – både idag och i framtiden”

Anna-Carin Stackelberg, VD
Pearls for Girls/PFG of Sweden AB

”Vi använder oss av Modeverket för att deras rekryteringsprocess passar vårt företag väldigt bra. Vi har fått hjälp med rekrytering av flera olika kompetenser såsom designer och säljare, vilket visar på Modeverkets bredd. Modeverkets personal är kompetenta, professionella och väldigt trevliga att jobba med.”

Tomas Robling
AB GW Greiff & Co